fbpx

Zwanger

Zwanger? Van harte gefeliciteerd!

Zwanger zijn en het krijgen van een baby is een prachtig moment in je leven maar het roept ook veel vragen op. Daarom zijn wij er voor je. Op deze pagina vind je verschillende informatie je helpen bij een gerustgesteld gevoel tijdens jouw zwangerschap en op weg naar de bevalling.

In die eerste dagen wil je omringd natuurlijk zijn met de beste zorg, zodat je in een prettige sfeer kunt genieten van je kraamtijd. New Care Kraamzorg luistert naar jou wensen en biedt zorg op maat. Zo ben je zeker van de juiste zorg die bij jou past. Kraamverzorgenden van New Care Kraamzorg komen bij je thuis om voor jou en je gezin te zorgen. Zij houden de gezondheid van jou en je baby goed in de gaten en ondersteunen je bij de (borst)voeding en dagelijkse taken.

Wil je meer weten over zorg op maat? Lees dan meer op deze pagina.

Voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op via: 06-52848034 / 06-46007233

Wij wensen jou een goede zwangerschap toe en voor straks een voorspoedige bevalling en een fijne kraamtijd!

Schrijf je nu in voor kraamzorg van New Care en ontvang een giftcard ter waarde van €75 van H&M of Primark of een Boelie Original inbakerdoek.

Meer handige tips en links

Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders is een organisatie die stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpt. Door het inzamelen van urine van zwangere vrouwen wordt het hCG-hormoon gewonnen. Het hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen welke worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Kijk hier voor meer informatie over Moeders voor Moeders.

Samenwerkende Borstvoeding Organisaties

De Samenwerkende Borstvoeding Organisaties (SBO) beschermen, bevorderen en ondersteunen het geven van borstvoeding. De organisaties binnen deze samenwerking hebben gewerkt aan de Multidisciplinaire richtlijn borstvoeding. Aan de hand van deze richtlijn kunnen kraamverzorgster een uniforme begeleiding geven bij het realiseren van borstvoeding. Kijk hier voor meer informatie over SBO.

Zwangerschapskalender

Ben je benieuwd naar de grootte van je kind, of hoe je jezelf voelt over een paar weken? Bekijk dan eens de zwangerschapskalender. Deze geeft precies aan wat je kind doet, hoe groot het is en waar je op moet letten. Bekijk hier de zwangerschapskalender.

Intakegesprek

Wanneer moet je kraamzorg gaan regelen en hoe gaat zo’n intakegesprek? Je leest het allemaal op onze pagina over het intakegesprek.

Baby uitzetlijst

Het is bijna zover, je kleintje wordt geboren. Maar weet je wel zeker dat je voorbereid bent op alles? En heb je wel voldoende kleertjes? Met deze handige baby uitzetlijst weet je zeker dat je op alles bent voorbereid en niets tekort komt!

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl