New Care Kraamzorg ervaringen

Bekijk hier de ervaringen van nieuwe ouders over New Care kraamzorg

Deel ook jouw ervaring
Over newcare kraamzorg

Ervaringen

kraamtijd

Hele fijne kraamtijd gehad. Gezellige lieve kraamhulp, neemt alle tijd voor moeder en kind. Vraagt eventueel of ze iets kan doen voor je. Geeft goede adviezen. Wederom een topper

Romy- 07/06/2021  

Echt een aanrader!

Ik heb genoten van mijn kraamtijd. Daisy en Arifa zijn hele lieve, behulpzame en gezellige dames. Professionele werkwijze met een persoonlijke aanpak. En Stephanie stond 24/7 klaar voor al mijn vragen/opmerkingen/ aanvullingen, dat gaf mij ook een fijn gevoel. Kortom
New Care jullie zijn toppers! Bedankt voor alles.

Tuyen Do- 11/05/2021  

Geweldige hulp

Wij zijn 1 nov ouders geworden van onze 6e kindje. Wat een geweldige hulp hadden wij. Niks was te veel en ze was echt super lief voor de andere kindjes niks was haar te veel. Zeer professioneel ook. Wat de arts in het ziekenhuis niet zag dat onze zoon zen tongriempje vast zat zag de hulp wel ze is gelijk gaan bellen en de dag erna werd ie in het ziekenhuis al geholpen. We raden het hier dan ook iedereen aan.
Toppertjes ga zo door

Jessica – 25/11/2020 

Super!

We hebben een superfijne kraamweek gehad met Michelle! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en we vonden de persoonlijke aanpak heel fijn. Bedankt Michelle en New Care!

Karen en Emiel – 17/09/2020 

Super

In augustus zijn we bevallen van onze zoon. Vrijwel direct na thuiskomst stonden de dames van New care al aan de deur. Cristel en stagiaire Michelle hebben ons een super kraamweek gegeven. Je merkte de jarenlange ervarenheid; door de goede adviezen en begeleiding hebben ze ons veel zelfvertrouwen gegeven om na de kraamweek het met zn tweetjes verder de zorg voor de kleine man op te pakken. Daarnaast was het met hen ook nog eens gezellig en fijn dat ze alle huishoudelijke taakjes uit handen namen.

Bedankt ladies!

Carola en Dennis – 02/09/2020 

Fantastische kraamzorg

Ik beveel iedereen newcare aan ze betrokken bij mij en de kleine plus de andere 2dametjes en partner heb een super kraam week gehad en ook van te voren even checken hoe het gaat voor de bevalling gewoon kortaf gezegd betere kraamzorg kan je niet wensen

Anouk – 25/07/2020 

Super!

Wij hebben een hele goede ervaring met jullie! Super fijne kraamhulp echt een aanrader!!! Wij hadden jacky een jonge frisse meid! Die van alles deed erg fijn en gemoedelijk! Wij zijn erg te spreken over new care!!!!!

Debby – 16/01/2020 

Geweldige hulp

Via Stichting Dat ingehuurd kwam Christel bij ons thuis, directe klik met zowel ons als onze dochters! Fijne zorg, voor zowel mij als ons gezin.werkt netjes en paste zich feilloos aan , aan onze wensen.

Fijn advies gekregen toen stuwing begon, ik ga haar gelijk adviseren bij mijn vriendinnen ik zal goede reclame maken voor New care! succes en enorm bedankt.

liefs,

Jaimy den Houting – 01/11/2019 

Aanrader!

Ik ben laat nog overgestapt van kraamzorg omdat naviva geen plek had en ik mijn volledige uren niet kreeg. new care heeft ons met open armen ontvangen en een top raamwerk gehad. echt een aanrader.

Brenda- 22/10/2019 

Hele fijne en gezellige kraamweek gehad

Na een kort verblijf in het ziekenhuis hebben wij begin oktober Jackie als kraamhulp mogen verwelkomen bij ons thuis. We kijken terug op een ontspannen en plezierige week waarbij wij volledig onszelf konden zijn.
Aan alles was te zien dat Jackie veel passie heeft voor haar werk en ze heeft ons met haar hulp en tips heel goed op weg geholpen. Ook buiten werktijd en na de kraamweek konden we altijd bij Jackie terecht met onze vragen. Al met al een superweek gehad waar we met plezier aan terugdenken.

Donny en Noor – 19/10/2019 

Fijne kraamweek!

Jackie was onze kraamzorg en wat een aanwinst was dit voor ons gezin. Superleuke lieve meid die precies paste binnen ons gezin. Weet goed van aanpakken (wat ook nodig was met een groot gezin). Heeft de kleine meid die rondliep ook goed verzorgd en vermaakt. Mijn bevalling was heel goed verlopen en ook de genezing daarna verliep goed en daardoor kon ik extra goed van de kraamperiode genieten en daar heeft Jackie ook zeker aan bijgedragen!
Asmaa – 07/10/2019 

Het was een feestje!

Ontzettend bedankt voor al jullie hulp, uitleg, goede adviezen, enthousiasme en goede zorgen voor ons en Fosse. Jullie hebben onze eerste week thuis tot een feestje gemaakt!

Kolijn, Anique en Fosse – 10/06/2019 

Hele fijne kraamweek gehad!

Erg tevreden over NewCare! Fijne communicatie en goede bereikbaarheid. Wij hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad met Daisy. Ze heeft veel ervaring en kennis met ons gedeeld en ons zoontje Daan heeft een fijne start gehad. Ik ben heel goed geholpen met het geven van borstvoeding en heb genoten van de lekkere ontbijtjes en fijne verzorging.

Sophie  – 12/05/2021  

Dankjewel!!

We hebben een hele fijne kraamweek gehad! Er werd meegeholpen met de belangrijkste dingen in huis zodat het schoon is voor onze baby en voor mamma zelf en met name de goede zorgen en het luisterende oor was erg fijn! Het is spannend om voor het eerst je kindje in je handen te hebben maar na een week wisten we hoe en wat en kon ik ook goed herstellen van de bevalling (ook door de heerlijke fruitcocktails ). Superbedankt!!!

Joëlle – 09/11/2020 

Aanrader !!

Ik heb echt een hele fijne kraamtijd gehad super goed geholpen met alles ze namen ook echt de tijd voor jou en al jou vragen. Heel zorgzaam zijn ze echt een aanrader !

Charissa en Johan – 11/09/2020 

Bedankt voor alles!

Kraamweek hebben mijn man en ik als zeer prettig ervaren! Het voelde vertrouwd, was gezellig en de hulp was zo fijn (ik hoefde niks aan te geven, alles wat nodig was werd gewoon gedaan!). Daarnaast hebben we veel geleerd waar we dankbaar voor zijn

Trotse ouders van Zarah – 26/08/2020 

Top!

In mei bevallen van een zoon! Een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, met goede adviezen en hulp, een hoop dingen die je even uit handen worden genomen erg fijn! Alle vragen die we hadden werden beantwoord en werden we mee op weg geholpen! Heel fijn als je net een nieuw gezin bent! Ook voor de kraamweek goed contact en er wordt rekening gehouden met je wensen! Als het ooit zover is kiezen wij zeker weer voor New Care!

Daphne – 07/06/2020 

Geweldige Kraam dames!

Ik ben super goed geholpen door de dames van de New Care kraamzorg. Ik had de hulp hard nodig en zoveel geleerd, dat het voelt alsof ik door ze ben opgeleid om een diploma te behalen haha! Mocht ik in de toekomst meer kindjes krijgen, dan bel ik met alle plezier weer naar New Care Kraamzorg!!

Familie van Rooij – 11/01/2020 

Fijne, persoonlijke organisatie

Newcare heeft ons enorm uit de brand geholpen door ons (toen ik al 7 maanden zwanger was) de nodige uren aan te bieden, waar andere (grote en onpersoonlijke) organisaties ons niet meer dan 3 uur per dag konden bieden. Alle contact is sindsdien heel fijn en persoonlijk geweest en de kraamhulpen die we hebben gezien (meervoud, maar dat is in goed overleg geweest en was niet vervelend) waren enorm fijn. Als ik meer kinderen zou willen, zou ik niet twijfelen en zeker weer newcare bellen!

Familie Houweling- 24/10/2019 

goed!!

Top tijd gehad met de Kraamverzorgster Christel. Betere zorg had ik niet kunnen krijgen. Ze is van alle markten thuis, cupcakes bakken met de grote zus en mama en baby verzorgen, en het huis netjes houden. Bedankt voor de goede hulp, zorg en gezelligheid. Wat was het wennen toen je niet meer om half 9 voor de deur stond.

Nieuwe mammie – 22/10/2019 

Top week gehad!!

Daisy was onze hulp en dat vonden we heel erg fijn! Naast dat het erg gezellig was, wist ze veel, bracht ze rust en hield ze alles in huis goed bij. Hierdoor konden wij ons volledig focussen op onze kleine man zonder zorgen. We gaan haar nog missen!!

David en Kim – 10/10/2019 

Heel fijn!

Bij ons was Daisy om te zorgen voor onze dochter Susie. Wat een leuke lieve meid en wat heeft ze veel kennis! Wij zijn uitermate tevreden en vonden het vreselijk toen ze weer wegging bij ons.

Thijs van Dijk – 02/09/2019 

Geweldige kraam periode

Ik vond mijn kraam periode geweldig. Ik kon alles vragen, niks was te raar en ik kreeg altijd antwoord. Ze was bereidt om mij bij alles te helpen. Ik vond het super fijn en zij is zelf ook heel lief.

Wanda – 28/05/2019 

Deel ook jouw New Care Kraamzorg ervaring

Deel jouw ervaring

Schrijf je in en ontvang een giftcard t.w.v. €125 na de kraamweek!

Bij een zorg vanaf 30-37 uur ontvang je een fashioncheque van €50,-

Bij een zorg van 38-48 uur ontvang je een fashioncheque van €75,-

Bij een zorg van 49 of meer uur ontvang je een fashioncheque van €125,-

Schrijf je in en ontvang jouw giftcard

Te laat met inschrijven?

Geen zorgen!

Neem contact op, wij zorgen graag voor een passende oplossing

Schrijf je direct in
Neem contact op

Veel gestelde vragen

Ook hier kijken we naar de hoeveelheid uren die nog vanuit de basis staan en daar kunnen we altijd meer uren op bij indiceren.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jullie geen klik voelen met de kraamverzorgende. Wij vragen je dan altijd om even contact op te nemen met kantoor. We zullen dan alles eraan doen om een wisseling te maken. Voel je niet schuldig, we zijn mensen en soms klikt het niet. Dit is niets persoonlijks. Voor ons en onze kraamverzorgende is het belangrijkste dat jullie je prettig voelen in jullie eigen huis. Dit is een must voor een zorgeloze kraamtijd.
Ja wij werken met alle verzekeraars samen. Staan we niet bij je zorgverzekeraar op de website, dan vallen we onder kraamcentrum DAT.

Bij New Care Kraamzorg is het geen probleem om je uren te vermeerderen. Als jullie dit wensen of nodig is stellen we de uren bij en maken we er meer uren van gedurende de kraamtijd.

Stel je vraag!

Meer weten over ons en hoe wij werken?
We bellen of mailen je zsm terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

New Care Kraamzorg

Verlengde Poolseweg 16 4818CL Breda

Over ons

Postcode check

Kijk of we actief zijn in jouw regio