fbpx

Acties

Schrijf je in en ontvang een giftcard t.w.v. €75 of een Boelie Originals inbakerdoek! 

New Care Kraamzorg staat voor kleinschaligheid en toegankelijkheid. Wij staan voor iedereen open en staan jullie graag bij in deze bijzondere periode. Wij leveren de vertrouwde kraamzorg op een vernieuwde manier aan waardoor wij meer mogelijkheden hebben om daadwerkelijk maatwerk aan te bieden.

Schrijf je nu in bij New Care Kraamzorg en ontvang een Giftcard van H&M of Primark t.w.v. €75 of een Boelie Originals Inbakerdoek!

Boelie Originals

De Boelie Originals inbakerdoek is makkelijk in gebruik voor de perfecte nachtrust van uw kleintje. De inbakerdoek heeft een verstelbaar broekje waardoor je hem snel kan verstellen als uw kleintje groeit. De baby blijft de hele nacht op zijn/haar plek en het mondje blijft altijd vrij. De beentjes worden ingebakerd in de kikkerpositie en de armpjes worden naar beneden ingebakerd. Zo heeft uw baby de perfecte nachtrust.

De Boelie Originals inbakerdoek is door de NCJ bestempeld voor veilig gebruik voor uw kind. Ook het International Hip Dysplasia institute heeft de Boelie Originals gekenmerkt als veilig voor de heupjes van uw kind. Lees hier meer over veilig inbakeren.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl