fbpx

Gratis babydozen

Als je zwanger bent wil je natuurlijk zo snel mogelijk alles in huis en op orde hebben. Om ervoor te zorgen dat alles compleet is zijn er diverse gratis babydozen en zwangerschapsboxen die je kunt aanvragen in verschillende winkels. Wat er allemaal in de kraamdozen te vinden is hangt af van de box. Het zijn vaak kleine presentjes, proefverpakkingen, informatie en handige producten. Lees hier alles over de doezen en waar je ze kunt aanvragen.

De blije doos

De blije doos is een pakket voor zwangere vrouwen van WIJ. In de blije doos vind je producten van Prénetal, Pampers en Philips Avent. Wanneer je je inschrijft op de website van WIJ krijg je tijdens je zwangerschap ook nog leuke updates in je mail. Vraag hier de blije doos aan.

Ouders van Nu Zwanger Box

De ouders van nu Zwanger Box bevat onder andere het eigen tijdschrift: Ouders van Nu Zwangerschapsspecial. Daarnaast vind je ook het bla Kek Mama en leuke gratis producten en kortingsbonnen en twee cadeaus van Blokker. Je kunt de zwangerschapsbox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Doe dit dus snel voor het te laat is!

Plus Kiekeboebox

De Plus Kiekeboebox ter waarde van ongeveer €40,- is een super cadeaupakket. De Plus babydoos zit boordevol gratis babyproducten en kraamproducten. Wat er precies in deze gratis babydoos zit, is een verrassing. Wat we wel weten, is dat de spullen uit het Plus Babypakket echt allemaal erg handig zijn!

Jumbo Hallo Mama Babypakket

Hallo mama! Bij Jumbo krijg je als mama (en vader) van een newborn een bijzonder Jumbo Babypakket cadeau. Deze gratis babybox zit vol met leuke producten. Van mijlpaalkaartjes tot een lief knuffeltje. Na inschrijving kun je de Hallo Mama Babydoos ophalen bij een Jumbo winkel in de buurt. Je kunt hier het Jumbo Babypakket aanvragen.

Baby Geboortedoos

De Baby Geboortedoos is misschien wat minder bekend, maar deze is zeker de moeite waard om gratis te ontvangen! In deze gratis geboortedoos van Baby & Tiener Megastore vind je nog helemaal niets. Hoezo dan? Nou, het is een leuke doos met laatjes, die perfect staat op bijvoorbeeld de commode. Je doet er zelf het eerste haarlokje, de eerste geboortekiekjes, het eerste tandje etc. in. Een doos die later vol zit met mooie herinneringen!

Kruidvat Babypakket met Gratis Babycadeaus

Kruidvat is bij veel mama’s één van de favo winkels, en dat is niet voor niets. De winkel heeft namelijk altijd mooie voordeelpakketten. Ben je zwanger? Dan krijg je die handige producten helemaal gratis in het Kruidvat Babypakket. Dit pakket is een vrolijke shopper vol gratis babyspullen. Wat er allemaal in de Kruidvat-tas met gratis babyspullen zit? Luiers, wasgel, lotiondoekjes en leuke stickers om in het babyfotoalbum de bladzijden nog vrolijker te maken. Deze Kruidvat zwangerschapsbox is daardoor extra leuk! Na je aanmelding kun je de tas ophalen bij een Kruidvat winkel in de buurt. Voor het Kruidvat Babypakket heb je wel een geregistreerde Kruidvatvoordeelkaart nodig.

Stichting Babyspullen Startpakket

Stichting Babyspullen is een non-profitorganisatie die met donaties speciale baby startpakketten samenstelt, voor moeders die het minder breed hebben. Kinderen verdienen het om niets noodzakelijks tekort te komen! Heb jij een kleintje op komst en kun je hierbij wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Bestel de babybox van deze topstichting met gratis babyspullen, waaronder veel leuke kleertjes!

Ben je er al helemaal klaar voor? Bekijk dan hier de uitzetlijst zo weet je zeker dat je klaar bent voor de komst van de baby.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl