fbpx

Zorg op maat

Minimale Zorg

Minimale zorg is gebaseerd op het wettelijk minimum van 24 uur kraamzorg. Dit houdt in 3 uurtjes per dag, keer 8 dagen. De bevallingsuren tellen hierin NIET mee. Bij minimale kraamzorg ontfermt de kraamverzorgende zich enkel over de verzorging, controles en begeleiding van moeder en kind.

Basis Zorg

De basis die vanuit het Landelijk Indicatie Protocol (LIP)is voor vrouwen die borstvoeding geven 49 uur en bij flesvoeding is dit 45 uur. Dit is de basis en daarnaast kunnen we nog altijd meerdere uren worden bij geïndiceerd. Afhankelijk van de situatie na de bevalling en de wens van het gezin zelf.

new born
nazorg bevalling

Couveuse Nazorg

Als je baby minimaal 5 dagen op de couveuse afdeling, óf in totaal 8 dagen in het ziekenhuis heeft gelegen, heb je recht op couveuse nazorg. Deze hulp bestaat  uit noodzakelijke ondersteuning, advisering en het geven van instructies over de verzorging van je baby in de thuissituatie

Dit wordt vaak vergoed vanuit de verzekering. Mocht je hierover nog vragen hebben, staan wij je graag te woord.

Extra Zorguren

Vraagt jouw situatie naar precieze afgestemde extra uren? Het is altijd mogelijk om voor eigen rekening meer zorguren af te nemen.

Neem bij vragen hierover  contact op tijdens kantooruren met tel. 085-0250555, of middels het contactformulier

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl