fbpx

Wie zijn wij?

Welkom op onze website. New Care Kraamzorg is een bewust kleinschalige kraamzorg organisatie, waar deskundigheid, persoonlijke aandacht en al uw wensen centraal staan. New Care Kraamzorg is een initiatief van Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw en is ontstaan uit pure passie voor het vak van kraamverzorgenden. Wij zagen steeds vaker bij de gezinnen dat de zorg wel nodig was, maar niet altijd geleverd kon worden, teveel druk waardoor er verplicht gewisseld werd en/of geen uren geleverd konden worden. Wij maken mede hierin het verschil.

Vlnr: Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw
Vlnr: Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw

Doordat er met één persoon contact is gedurende de zwangerschap en kraamtijd zijn de communicatie lijnen kort. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit van zorg waarborgen en gehoor geven aan de jouw wensen en persoonlijke situatie.

Visie New Care Kraamzorg;

Doordat wij persoonlijke tijd en aandacht geven, kunnen wij beter en deskundiger afgestemde kraamzorg  leveren. Wij bieden vertrouwde kraamzorg aan op een persoonlijke manier en houden rekening met ieder gezin. Door de kleinschalige opzet zijn wij daadwerkelijk in de mogelijkheid om de kraamzorg af te stemmen op jullie behoefte.

New Care Kraamzorg is HKZ gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt volgens de landelijke richtlijnen voortdurend aan het verbeteren van de zorg.

Onze kraamverzorgsters zijn geregistreerd in het KCKZ register, EHBO gediplomeerd en borstvoeding kundig opgeleid.

Ons werkgebied

Wil je weten waar wij werkzaam zijn? Bekijk dan deze pagina waar ons werkgebied te zien is.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl