fbpx

Wie zijn wij?

New Care Kraamzorg is een persoonlijke en kleinschalige organisatie.
Opgezet door Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw en ontstaan door jaren ervaring in de kraamzorg. Bij ons staat deskundigheid en persoonlijke aandacht voorop. We zagen steeds vaker in gezinnen dat de zorg wel nodig was, maar niet altijd geleverd kon worden. Wij willen hier verschil in maken. De kraamzorg is een essentiële tak van de zorg. Die we absoluut niet kunnen missen.

Vlnr: Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw
Vlnr: Cristel van der Vlies en Stephanie Pauw

Doordat er met maximaal 2 mensen contact is gedurende de zwangerschap en kraamtijd zijn de communicatie lijnen kort. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit van zorg waarborgen en gehoor geven aan de wensen en persoonlijke situaties en achtergronden van onze cliënten.

Visie New Care Kraamzorg

Onze visie is aandacht, persoonlijke, deskundige zorg aanbieden en kwaliteit leveren.  Wij leveren de vertrouwde kraamzorg op een nieuwe manier waardoor wij meer mogelijkheden hebben om daadwerkelijk maatwerk aan te bieden.

New Care Kraamzorg is HKZ gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt volgens de landelijke richtlijnen voortdurend aan het verbeteren van de zorg.

Onze kraamverzorgsters zijn geregistreerd in het KCKZ register, EHBO gediplomeerd en borstvoeding kundig opgeleid.

Ons werkgebied

Wil je weten waar wij werkzaam zijn? Bekijk dan deze pagina waar ons werkgebied te zien is.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl