fbpx

Urenpakket Kraamzorg

Minimale Zorg

Minimale zorg is gebaseerd op het wettelijk minimum van 24 uur kraamzorg.  Dit is exclusief de bevalling. Bij minimale kraamzorg ontfermt de kraamverzorgende zich enkel over controles en begeleiding van moeder en kind.

Landelijke Basis Zorg

De basis vanuit het Landelijk Indicatie Protocol (LIP),  is voor vrouwen die borstvoeding geven 49 uur en bij flesvoeding is dit 45 uur. Dit is de basis en daarnaast kunnen we nog altijd meerdere uren  bij geïndiceerd waar nodig. Afhankelijk van de situatie na de bevalling en de wens van het gezin zelf.

new born
nazorg bevalling

Couveuse Nazorg

Als je baby tot tien dagen na de geboorte in het ziekenhuis heeft moeten verblijven, kan je gebruik maken van couveuse nazorg of uitgestelde kraamzorg.

Couveuse nazorg is alleen niet hetzelfde als reguliere kraamzorg. Huishoudelijke taken vallen niet onder couveuse nazorg. Deze nazorg is vooral bedoeld om je wat meer vertrouwen te geven na de thuiskomst van je baby. Je krijgt tips en handvatten voor de verzorging van je kindje thuis. Want, ondanks dat je misschien in het ziekenhuis al heel veel zelf deed en hebt geleerd, thuis is het toch weer even wennen!

Extra Zorguren

Vraagt jouw situatie naar precieze afgestemde extra uren? Het is altijd mogelijk om voor eigen rekening meer zorguren af te nemen.

Neem bij vragen hierover  contact op tijdens kantooruren met tel. 085-0250555, of middels het contactformulier

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl