fbpx

Het intakegesprek

Vertrouwde kraamzorg op een nieuwe manier

New Care Kraamzorg levert de vertrouwde kraamzorg op een nieuwe manier.

In ons team werken wij uitsluitend met kraamverzorgster die geregistreerd staan in het kenniscentrum kraamzorg, hierdoor ben je als cliënt verzekerd dat jullie in de kraamtijd hulp krijgen van een deskundige, professionele en vakbekwame kraamverzorgster. Deze registratie zorgt er ook voor dat al onze kraamverzorgster up-to-date zijn omtrent de laatste ontwikkelingen en manieren van verzorging. Tevens zijn de bijscholingen verplicht en zeer uitgebreid opgeleid.

Vooraf kennismaken

Bij ons kun je gebruik maken van het aanbod om, indien gewenst, vooraf al kennis te maken met de toegewezen kraamverzorgster, zodat je bij jouw kraambed nooit een onbekend gezicht zal aantreffen.

New Care werkt op zijn geheel eigen en vernieuwde manier. Ieder gezin mag bij inschrijving en intake de voorkeur geven wat het beste bij jullie situatie past. Onze jaren van ervaring heeft ons een ruimdenkende visie bezorgd, want geen gezin is hetzelfde. Lees hier meer over de opstart van de kraamverzorgende.

Een team van 1 of 2 kraamverzorgsters

Wil je een team van 2 kraamverzorgsters?

Deze twee kraamverzorgsters zijn een goed op elkaar ingewerkt team wat gewend is een kraamgezin te delen. Dit noemen wij een duo kraamverzorgende. Hierdoor heb je 2 vaste personen. Mocht er tussentijds iemand ziek worden of tijdens vakantie dan heb je altij nog een bekend gezicht.

Of wil je liever 1 vaste kraamverzorgster?

Wij hebben natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor 1 kraamverzorgster die jouw gehele kraamtijd bij je komt.

Ben je benieuwd naar de ervaring van andere gezinnen met New Care KraamzorgLees hier meer.

Kraamzorg New Care staat garant voor deskundigheid, rust, eerlijkheid en een toegewijde kraamverzorgster.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl