fbpx

Aanvraag kraampakket

Naast de gratis babydozen kun je via je zorgverzekering ook kraampakketten aanvragen. Deze kraampakketten zijn zeer uitgebreid en zitten boordevol leuke spullen. Je dient het kraampakket uiterlijk voor de 5de maand van je zwangerschap aan te vragen, dan ontvang je het in de 7de maand. Check voor de zekerheid even bij jouw verzekering wanneer de uiterlijke aanvraagdatum is.

Kraampakket Zilveren Kruis

Het Kraampakket van Zilveren Kruis is gratis bij een 2-sterrenverzekering. Het bevat van alles voor tijdens de kraamtijd, zoals inlegverband, een navelstrengklem en matrasbeschermer. Natuurlijk zit er ook iets leuks in voor de kleine, namelijk een bijtring, knuffel en stretchbroekje. Heb je geen 2-sterrenverzekering, maar ben je wel verzekerd bij het Zilveren Kruis? Dan kun je het baby kraampakket bestellen met korting.

FBTO Kraampakket

Bij FBTO krijg je bij de aanvullende module Gezinsplanning het gratis medisch FBTO kraampakket, vol medische spulletjes voor de kraamtijd. En óók weer een leuk cadeautje.

Univé Kraampakket

Aanvullend verzekerd bij Univé? Pluk daar de vruchten van! Als je bij Univé ook je kraamzorg regelt, krijg je gratis het Univé Kraampakket. Zonder aanvullende Univé-verzekering kun je wel het Natalis kraampakket bestellen. Ook bij Univé is het kraampakket medisch en praktisch van aard. Stretchslips, onderleggers, kraamverband en meer noodzakelijke kraamproducten.

Menzis Kraampakket

Bij Menzis verzekerd? Dan krijg je hoe dan ook een gratis kraampakket van deze zorgverzekeraar. De inhoud van het Menzis kraampakket is een verrassing!

CZ Kraampakket

Met het gratis CZ Kraampakket krijg je alles wat je nodig hebt na de bevalling plús een paar leuke extra cadeautjes! Wil je dit kraampakket ontvangen? Vraag dan eerst de kraamzorg via CZ aan en krijg het pakket automatisch in de 7de maand van je zwangerschap.

VGZ Kraampakket

Bij het gratis kraampakket van VGZ krijg je als VGZ-verzekerde ook weer allerlei noodzakelijke kraamproducten, zoals hygiënische handgel en luiertape. Daarbij ontvang je nog een leuk cadeautje! Het VGZ Kraampakket is gratis bij bepaalde aanvullende verzekeringen. Heb je die niet, dan kun je het pakket online bestellen.

UMC Zorgverzekering Kraampakket

UMC biedt je aan handig UMC kraampakket als je aanvullend bent verzekerd. Hechtpleisters, handalcohol, kraamverband en meer praktische spullen. Ook vind je nog een cadeautje van UMC Zorgverzekering in het kraampakket!

IZA Kraampakket

Bij IZA Extra Zorg 1, 2, 3 of 4 krijg je, als je ook de kraamzorg via IZA voor de 5de maand hebt geregeld, het gratis IZA Kraampakket. Heb je een andere verzekering, dan kun je het pakket bestellen.

Ohra Kraampakket

Ook bij Ohra krijg je bij het regelen van de kraamzorg in de 7de maand het Ohra kraampakketthuisgestuurd. Tip van Ohra? Check de inhoud en houd alles bij elkaar in de doos, zodat de verloskundige en kraamverzorgende alles bij de hand hebben bij en na de bevalling.

Interpolis Kraampakket

Bij Interpolis krijg je geen gratis kraampakket, maar kun je wel een compleet Interpolis kraampakketbestellen. Wel zo handig om alles bij elkaar te hebben, zonder je dit zelf bij elkaar hoeft uit te zoeken.

Ben je er al helemaal klaar voor? Bekijk dan hier de uitzetlijst zo weet je zeker dat je klaar bent voor de komst van de baby.

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl