fbpx

Waarderingen

Ervaringen van gezinnen

Fijne kraamweek!

1,0 rating
07/10/2019

Jackie was onze kraamzorg en wat een aanwinst was dit voor ons gezin. Superleuke lieve meid die precies paste binnen ons gezin. Weet goed van aanpakken (wat ook nodig was met een groot gezin). Heeft de kleine meid die rondliep ook goed verzorgd en vermaakt. Mijn bevalling was heel goed verlopen en ook de genezing daarna verliep goed en daardoor kon ik extra goed van de kraamperiode genieten en daar heeft Jackie ook zeker aan bijgedragen!

Asmaa

Heel fijn!

5,0 rating
02/09/2019

Bij ons was Daisy om te zorgen voor onze dochter Susie. Wat een leuke lieve meid en wat heeft ze veel kennis! Wij zijn uitermate tevreden en vonden het vreselijk toen ze weer wegging bij ons.

Thijs van Dijk

Het was een feestje!

5,0 rating
10/06/2019

Ontzettend bedankt voor al jullie hulp, uitleg, goede adviezen, enthousiasme en goede zorgen voor ons en Fosse. Jullie hebben onze eerste week thuis tot een feestje gemaakt!
liefs, Kolijn, Anique en Fosse. -Rotterdam

Kolijn, Anique en Fosse

Geweldige kraam periode

5,0 rating
28/05/2019

Ik vond mijn kraam periode geweldig. Ik kon alles vragen, niks was te raar en ik kreeg altijd antwoord. Ze was bereidt om mij bij alles te helpen. Ik vond het super fijn en zij is zelf ook heel lief.
Groetjes, Wanda

Wanda

Had niet zonder jullie hulp, adviezen en uitleg gekund

5,0 rating
16/05/2019

Beste New Care Kraamzorg ik wil jullie enorm bedanken voor alles wat jullie voor ons gezin betekent hebben. Ik had het niet zonder jullie hulp, adviezen en uitleg gekund. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld tijdens deze emotionele achtbaan.Bedankt wij komen zeker terug (wel even een kleine pauze)

Kees

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl