fbpx

Waarderingen

Ervaringen van gezinnen

Super!

4,0 rating
16/01/2020

Wij hebben een hele goede ervaring met jullie! Super fijne kraamhulp echt een aanrader!!! Wij hadden jacky een jonge frisse meid! Die van alles deed erg fijn en gemoedelijk! Wij zijn erg te spreken over new care!!!!!

Debby

Geweldige Kraam dames!

5,0 rating
11/01/2020

Ik ben super goed geholpen door de dames van de New Care kraamzorg. Ik had de hulp hard nodig en zoveel geleerd, dat het voelt alsof ik door ze ben opgeleid om een diploma te behalen haha! Mocht ik in de toekomst meer kindjes krijgen, dan bel ik met alle plezier weer naar New Care Kraamzorg!!

Familie van Rooij

super kraamzorg!!

01/11/2019

Via Stichting Dat ingehuurd kwam Christel bij ons thuis, directe klik met zowel ons als onze dochters! Fijne zorg, voor zowel mij als ons gezin.
werkt netjes en paste zich feilloos aan , aan onze wensen.
fijn advies gekregen toen stuwing begon, ik ga haar gelijk adviseren bij mijn vriendinnen 😊
ik zal goede reclame maken voor New care! succes en enorm bedankt.
liefs Jaimy den Houting

Jaimy den houting

Fijne, persoonlijke organisatie

24/10/2019

Newcare heeft ons enorm uit de brand geholpen door ons (toen ik al 7 maanden zwanger was) de nodige uren aan te bieden, waar andere (grote en onpersoonlijke) organisaties ons niet meer dan 3 uur per dag konden bieden. Alle contact is sindsdien heel fijn en persoonlijk geweest en de kraamhulpen die we hebben gezien (meervoud, maar dat is in goed overleg geweest en was niet vervelend) waren enorm fijn. Als ik meer kinderen zou willen, zou ik niet twijfelen en zeker weer newcare bellen!

Familie Houweling

aanrader!

5,0 rating
22/10/2019

Ik ben laat nog overgestapt van kraamzorg omdat naviva geen plek had en ik mijn volledige uren niet kreeg. new care heeft ons met open armen ontvangen en een top raamwerk gehad. echt een aanrader.

Brenda

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl