fbpx

Ervaringen

Ervaringen van gezinnen

Super!

4,0 rating
17/09/2020

We hebben een superfijne kraamweek gehad met Michelle! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen en we vonden de persoonlijke aanpak heel fijn. Bedankt Michelle en New Care!

Karen en Emiel

Aanrader !!

5,0 rating
11/09/2020

Ik heb echt een hele fijne kraamtijd gehad super goed geholpen met alles ze namen ook echt de tijd voor jou en al jou vragen. Heel zorgzaam zijn ze echt een aanrader !

Charissa en Johan

Super

5,0 rating
02/09/2020

In augustus zijn we bevallen van onze zoon. Vrijwel direct na thuiskomst stonden de dames van New care al aan de deur. Cristel en stagiaire Michelle hebben ons een super kraamweek gegeven. Je merkte de jarenlange ervarenheid; door de goede adviezen en begeleiding hebben ze ons veel zelfvertrouwen gegeven om na de kraamweek het met zn tweetjes verder de zorg voor de kleine man op te pakken. Daarnaast was het met hen ook nog eens gezellig en fijn dat ze alle huishoudelijke taakjes uit handen namen.
Bedankt ladies!

Carola en dennis

Bedankt voor alles!

4,0 rating
26/08/2020

Kraamweek hebben mijn man en ik als zeer prettig ervaren! Het voelde vertrouwd, was gezellig en de hulp was zo fijn (ik hoefde niks aan te geven, alles wat nodig was werd gewoon gedaan!). Daarnaast hebben we veel geleerd waar we dankbaar voor zijn 🙂

Trotse ouders van Zarah

Fantastische kraamzorg

5,0 rating
25/07/2020

Ik beveel iedereen newcare aan ze betrokken bij mij en de kleine plus de andere 2dametjes en partner heb een super kraam week gehad en ook van te voren even checken hoe het gaat voor de bevalling gewoon kortaf gezegd betere kraamzorg kan je niet wensen

Anouk

Top!

5,0 rating
07/06/2020

In mei bevallen van een zoon! Een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, met goede adviezen en hulp, een hoop dingen die je even uit handen worden genomen erg fijn! Alle vragen die we hadden werden beantwoord en werden we mee op weg geholpen! Heel fijn als je net een nieuw gezin bent! Ook voor de kraamweek goed contact en er wordt rekening gehouden met je wensen! Als het ooit zover is kiezen wij zeker weer voor New Care!

Daphne

Super!

4,0 rating
16/01/2020

Wij hebben een hele goede ervaring met jullie! Super fijne kraamhulp echt een aanrader!!! Wij hadden jacky een jonge frisse meid! Die van alles deed erg fijn en gemoedelijk! Wij zijn erg te spreken over new care!!!!!

Debby

Geweldige Kraam dames!

5,0 rating
11/01/2020

Ik ben super goed geholpen door de dames van de New Care kraamzorg. Ik had de hulp hard nodig en zoveel geleerd, dat het voelt alsof ik door ze ben opgeleid om een diploma te behalen haha! Mocht ik in de toekomst meer kindjes krijgen, dan bel ik met alle plezier weer naar New Care Kraamzorg!!

Familie van Rooij

super kraamzorg!!

01/11/2019

Via Stichting Dat ingehuurd kwam Christel bij ons thuis, directe klik met zowel ons als onze dochters! Fijne zorg, voor zowel mij als ons gezin.
werkt netjes en paste zich feilloos aan , aan onze wensen.
fijn advies gekregen toen stuwing begon, ik ga haar gelijk adviseren bij mijn vriendinnen 😊
ik zal goede reclame maken voor New care! succes en enorm bedankt.
liefs Jaimy den Houting

Jaimy den houting

Fijne, persoonlijke organisatie

24/10/2019

Newcare heeft ons enorm uit de brand geholpen door ons (toen ik al 7 maanden zwanger was) de nodige uren aan te bieden, waar andere (grote en onpersoonlijke) organisaties ons niet meer dan 3 uur per dag konden bieden. Alle contact is sindsdien heel fijn en persoonlijk geweest en de kraamhulpen die we hebben gezien (meervoud, maar dat is in goed overleg geweest en was niet vervelend) waren enorm fijn. Als ik meer kinderen zou willen, zou ik niet twijfelen en zeker weer newcare bellen!

Familie Houweling

aanrader!

5,0 rating
22/10/2019

Ik ben laat nog overgestapt van kraamzorg omdat naviva geen plek had en ik mijn volledige uren niet kreeg. new care heeft ons met open armen ontvangen en een top raamwerk gehad. echt een aanrader.

Brenda

goed!!

5,0 rating
22/10/2019

Top tijd gehad met de Kraamverzorgster Christel. Betere zorg had ik niet kunnen krijgen. Ze is van alle markten thuis, cupcakes bakken met de grote zus en mama en baby verzorgen, en het huis netjes houden. Bedankt voor de goede hulp, zorg en gezelligheid. Wat was het wennen toen je niet meer om half 9 voor de deur stond.

nieuwe mammie

Hele fijne en gezellige kraamweek gehad

5,0 rating
19/10/2019

Na een kort verblijf in het ziekenhuis hebben wij begin oktober Jackie als kraamhulp mogen verwelkomen bij ons thuis. We kijken terug op een ontspannen en plezierige week waarbij wij volledig onszelf konden zijn.
Aan alles was te zien dat Jackie veel passie heeft voor haar werk en ze heeft ons met haar hulp en tips heel goed op weg geholpen. Ook buiten werktijd en na de kraamweek konden we altijd bij Jackie terecht met onze vragen. Al met al een superweek gehad waar we met plezier aan terugdenken.

Donny en Noor

Top week gehad!!

5,0 rating
10/10/2019

Daisy was onze hulp en dat vonden we heel erg fijn! Naast dat het erg gezellig was, wist ze veel, bracht ze rust en hield ze alles in huis goed bij. Hierdoor konden wij ons volledig focussen op onze kleine man zonder zorgen. We gaan haar nog missen!!

David en Kim

Fijne kraamweek!

5,0 rating
07/10/2019

Jackie was onze kraamzorg en wat een aanwinst was dit voor ons gezin. Superleuke lieve meid die precies paste binnen ons gezin. Weet goed van aanpakken (wat ook nodig was met een groot gezin). Heeft de kleine meid die rondliep ook goed verzorgd en vermaakt. Mijn bevalling was heel goed verlopen en ook de genezing daarna verliep goed en daardoor kon ik extra goed van de kraamperiode genieten en daar heeft Jackie ook zeker aan bijgedragen!

Asmaa

Heel fijn!

5,0 rating
02/09/2019

Bij ons was Daisy om te zorgen voor onze dochter Susie. Wat een leuke lieve meid en wat heeft ze veel kennis! Wij zijn uitermate tevreden en vonden het vreselijk toen ze weer wegging bij ons.

Thijs van Dijk

Het was een feestje!

5,0 rating
10/06/2019

Ontzettend bedankt voor al jullie hulp, uitleg, goede adviezen, enthousiasme en goede zorgen voor ons en Fosse. Jullie hebben onze eerste week thuis tot een feestje gemaakt!
liefs, Kolijn, Anique en Fosse. -Rotterdam

Kolijn, Anique en Fosse

Geweldige kraam periode

5,0 rating
28/05/2019

Ik vond mijn kraam periode geweldig. Ik kon alles vragen, niks was te raar en ik kreeg altijd antwoord. Ze was bereidt om mij bij alles te helpen. Ik vond het super fijn en zij is zelf ook heel lief.
Groetjes, Wanda

Wanda

Had niet zonder jullie hulp, adviezen en uitleg gekund

5,0 rating
16/05/2019

Beste New Care Kraamzorg ik wil jullie enorm bedanken voor alles wat jullie voor ons gezin betekent hebben. Ik had het niet zonder jullie hulp, adviezen en uitleg gekund. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld tijdens deze emotionele achtbaan.Bedankt wij komen zeker terug (wel even een kleine pauze)

Kees

Hele fijne tijd en een aanrader voor iedereen

5,0 rating
14/04/2019

Wij waren heel erg blij met Cristel. Ze heeft ons veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven deze afgelopen week. Het was een hele fijne samenwerking en zeker een aanrader voor iedereen! Mocht ons kleine mannetje in de toekomst grote broer worden weten we jullie weer te vinden! Bedankt voor alles!

Jan En Amber

  Voor vragen: 085-0250555  Bevalling/spoedlijn, 24/7 bereikbaar: +31 6 17 10 57 57  of mail: info@newcare-kraamzorg.nl